ODLUKA disciplinskog sudije ŠSCG o incidentu u Plavu

Posted: Novembar 29, 2010 in Uncategorized

ODLUKA o incidentu u Plavu

Advertisements
komentara
 1. Ako prezivis napad stize te kazna kaže:

  Buduci da sam ocevidac mucnih dogadaja u Plavu prokomentarisao bih neke navode iz odluke discplinskog sudije .
  1. U kafanu sam usao u trenutku kad je bilo neophodno fizicki sprijeciti g.Canovica da ne udari djecaka koji mu je bio protivnik za tablom.To kidisanje se odvijalo u talasima. Znaci vise puta.Izraz lica,prilikom nasrtaja, doticnog gospodina ne bih komentarisao.Morale bi se koristiti ruzne konstatacije.
  U odluci o kaznama stoji da Stefan Luburic nije poslusao svog kapitena da se smiri.U pauzama dok se cekao sledeci nasrtaj, kapiten ekipe “Dijagonale” je od svog igraca trazio da sjede za tablu. On je to i cinio. Instiktivno je ustajao da bi se zastitio ako ne uspijemo da zadrzimo napadaca. Postoji li neko ko bi ostao mirno da sjedi ako mu prijeti ozbiljna opasnost da bude fizicki povrijedjen???
  2. U izjavi g.Canovica stoji da je imao konflikt sa dvadesetogodisnjim covjekom. Dok sam ga zajedno sa jos nekim ljudima{istakao bih iskrene pokusaje da smiri situaciju sahiste “Jezera”koji je igrao na prvoj tabli},sprecavao da udari protivnickog igraca, licno sam mu skretao poznju da kidise na maloljetnog djecaka i da to ima posebnu tezinu.Starosna dob ovog primjernog srednjoskolca ocituje se na njegovoj fizionomiji.
  G Canovic svjesno manipulise godinama.Mada,ruku na srce, ni godine napadnutog ne mogu biti opravdanje.Po pitanju ove manipulacije neko se “pravi NEVJEST”. Ta nevjestost unizava ovi intelektualnu igru i stavlja je u ravan borilackih vjestina.
  Tosic Milko Podgorica

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s